| 1 reactie

tags: Ervaringsverhalen, Kinderen/jongeren en scheiding

Mijn kleding

Deze keer een blog door de ogen van een pubermeid met gescheiden ouders.

Gek word ik ervan. Sinds 2 jaar zijn mijn ouders gescheiden van elkaar en tot nu toe geeft mij dat alleen maar ellende. Niet alleen moest ik verhuizen, want ik bleef bij mijn moeder wonen en het huis waar wij woonden, moest verkocht worden. Het leek wel alsof ik doormidden werd gedeeld.

Alles wordt verdeeld

Denk maar eens aan de "verdeling" van de dagen waarop ik bij mijn moeder ben of bij mijn vader ben, de "verdeling" van de vakanties, de "verdeling" van de kosten, de "verdeling" van de spullen, de "verdeling" van mijn verjaardag. Ja MIJN verjaardag. Niemand heeft gevraagd wat ik wilde. Nu ben ik er wel een beetje aan gewend, maar leuk is het niet altijd. Als ik jarig ben, dan vier ik het waar ik op dat moment ben. Maar op die dag zie ik mijn beide ouders niet. Zelfs bellen was altijd lastig, nu heb ik een mobieltje, dus dan krijg ik gelukkig wel een berichtje.

Wat is nu van mij?

Wat ik het allerergste nu vind, is dat ik niet kan bepalen welke kleding ik aan heb. Ik heb kleding bij mama en kleding bij papa, maar wat zijn nou mijn kleren? Ook heb ik bij allebei een fiets, dat is soms wel handig trouwens, maar de fiets bij mama, mag niet mee naar papa en de fiets bij papa mag niet mee naar mama. Zeg mij maar eens waarom dat is? Maar heb ik nu wel eigen kleren of een fiets? Ik weet het niet. Het is zo'n gedoe. Mag ik zelf ff bepalen welke kleren ik wil dragen? Waar ik ook ben? Nee dat kan niet, want mama heeft de kleren bij haar betaald en papa de kleren bij hem. Maar ze zijn toch van mij?? Ik word er zo moe van, dat ik er soms van wakker lig. Kunnen ze nou nooit eens normaal doen? Het is niet mijn schuld. Als ik die ene broek die lekker zit aan wil houden, dan wil ik dat ook gewoon doen en mij niet om moeten kleden, omdat mama of papa dat heeft betaald.

De nieuwste blogs en nieuwsartikelen als eerste in uw mailbox?

Reacties

 1. cuiyan - zaterdag 31 augustus 2019 16:31

  Hallo mijn naam is CUIYAN uit de VS, ik wil de wereld vertellen over de geweldige en machtige spell caster genaamd Doctor NATHA, mijn man bedroog me en was niet langer toegewijd aan mij en onze kinderen toen ik hem vroeg wat het probleem was dat hij me vertelde viel uit liefde voor mij en wilde een scheiding, ik was zo hart gebroken ik huilde de hele dag en nacht, maar hij verliet het huis, ik was op zoek naar iets online toen ik een artikel zag hoe de grote en krachtige dokter NATHA zoveel in vergelijkbare situaties heeft geholpen zoals het mijne, hij e-mailadres was er dus ik stuurde hem een ​​e-mail om hem over mijn probleem te vertellen, hij vertelde me dat hij binnen een paar uur bij me terug zou komen, ik deed alles wat hij me vroeg de volgende dag te doen tot mijn grootste verrassing, mijn man kwam terug thuis en huilde en smeekte me om hem te vergeven en te accepteren, ben zo blij omdat mijn familie nu vol liefde is. Je kunt ook contact met hem opnemen ... Emil: drnathaliesand@gmail.com

      HEEFT OOK DE KUUR VOOR DE VOLGENDE VIRUS.
  1) Als je je ex terug wilt.
  (2) als je altijd slechte dromen hebt.
  (3) U wilt op uw kantoor worden gepromoot.
  (4) Je wilt dat vrouwen / mannen achter je aan rennen.
  (5) Als u een kind / ZWANGERSCHAPSSPELL wilt.
  (6) Je wilt rijk zijn.
  (7) Je wilt je man / vrouw binden
  voor altijd de jouwe.
  (8) Als u financiële hulp nodig hebt.
  (9) Hoe u bent opgelicht en u uw verloren geld wilt terugvorderen.
  (10) Stop met scheiden
  (11) ZEKER HIERVOOR ALLE SICKNESS / ZIEKTEN
  (12) Loting winnen
  (13) Genezen van hiv / aids
  (14) LOTTERY / LOTTO SPELL WINNEN

Laat een reactie achter
 • Wordt niet openbaar gemaakt