| 1 reactie

tags: Ervaringsverhalen, Kinderen/jongeren en scheiding

Mijn kleding

Deze keer een blog door de ogen van een pubermeid met gescheiden ouders.

Gek word ik ervan. Sinds 2 jaar zijn mijn ouders gescheiden van elkaar en tot nu toe geeft mij dat alleen maar ellende. Niet alleen moest ik verhuizen, want ik bleef bij mijn moeder wonen en het huis waar wij woonden, moest verkocht worden. Het leek wel alsof ik doormidden werd gedeeld.

Alles wordt verdeeld

Denk maar eens aan de "verdeling" van de dagen waarop ik bij mijn moeder ben of bij mijn vader ben, de "verdeling" van de vakanties, de "verdeling" van de kosten, de "verdeling" van de spullen, de "verdeling" van mijn verjaardag. Ja MIJN verjaardag. Niemand heeft gevraagd wat ik wilde. Nu ben ik er wel een beetje aan gewend, maar leuk is het niet altijd. Als ik jarig ben, dan vier ik het waar ik op dat moment ben. Maar op die dag zie ik mijn beide ouders niet. Zelfs bellen was altijd lastig, nu heb ik een mobieltje, dus dan krijg ik gelukkig wel een berichtje.

Wat is nu van mij?

Wat ik het allerergste nu vind, is dat ik niet kan bepalen welke kleding ik aan heb. Ik heb kleding bij mama en kleding bij papa, maar wat zijn nou mijn kleren? Ook heb ik bij allebei een fiets, dat is soms wel handig trouwens, maar de fiets bij mama, mag niet mee naar papa en de fiets bij papa mag niet mee naar mama. Zeg mij maar eens waarom dat is? Maar heb ik nu wel eigen kleren of een fiets? Ik weet het niet. Het is zo'n gedoe. Mag ik zelf ff bepalen welke kleren ik wil dragen? Waar ik ook ben? Nee dat kan niet, want mama heeft de kleren bij haar betaald en papa de kleren bij hem. Maar ze zijn toch van mij?? Ik word er zo moe van, dat ik er soms van wakker lig. Kunnen ze nou nooit eens normaal doen? Het is niet mijn schuld. Als ik die ene broek die lekker zit aan wil houden, dan wil ik dat ook gewoon doen en mij niet om moeten kleden, omdat mama of papa dat heeft betaald.

De nieuwste blogs en nieuwsartikelen als eerste in uw mailbox?

Reacties

 1. THERESA WILLIAMS - zondag 14 januari 2018 02:26

  Hallo, ik ben Theresa Williams Na jarenlang in relatie te zijn geweest met Anderson, brak hij het uit, ik deed al het mogelijke om hem terug te brengen, maar alles was tevergeefs, ik wilde hem zo graag terug vanwege de liefde die ik voor hem heb, Ik smeekte hem met alles, ik deed beloften maar hij weigerde. Ik legde mijn probleem uit aan mijn vriend en zij stelde voor dat ik liever contact zou opnemen met een spreukgieter die me zou kunnen helpen een spreuk uit te lokken om hem terug te brengen, maar ik ben het type dat nooit in betovering geloofde, ik had geen keus dan het te proberen, ik mailde de spreukgieter en hij vertelde me dat er geen probleem was dat alles voor drie dagen in orde zou zijn, dat mijn ex voor drie dagen naar me terug zou keren, hij sprak de betovering en verrassend op de tweede dag, het was rond 16.00 uur. Mijn ex belde me op, ik was zo verrast dat ik de oproep beantwoordde en alles wat hij zei was dat het hem speet voor alles wat er gebeurde dat hij wilde dat ik bij hem terugkwam, dat hij zoveel van me hield. Ik was zo blij en ging naar hem toe, zo zijn we weer gelukkig samen gaan leven. Sindsdien heb ik beloofd dat iedereen die ik ken die een relatieprobleem heeft, een dergelijke persoon zou kunnen helpen door hem of haar door te verwijzen naar de enige echte en krachtige spell caster die me hielp met mijn eigen probleem. e-mail: {drogunduspellcaster@gmail.com} u kunt hem e-mailen als u zijn hulp nodig heeft in uw relatie of in een andere zaak.

  1) Houd van spreuken
  2) Lost Love Spells
  3) Echtscheidingen
  4) Huwelijksspreuken
  5) bindende spreuk.
  6) Break-up spreuken
  7) Verban een overleden minnaar
  8.) U wilt promotie maken in uw kantoor / Loterij-spreuk
  9) wil je geliefde tevreden stellen
  Neem contact op met deze geweldige man als u problemen ondervindt met een duurzame oplossing
  via {drogunduspellcaster@gmail.com}

Laat een reactie achter
 • Wordt niet openbaar gemaakt