| 24 reacties

tags: Co-ouderschap, Ervaringsverhalen

Het verhaal van de vriendin van een gescheiden vader met co-ouderschap

Een tijd geleden kon je het verhaal lezen van een vader over zijn co-ouderschap. Dit keer een blog van de vriendin van die vader.

De vriendin van een man met drie kinderen zijn brengt wat mij betreft dubbele gevoelens met zich mee. Het is erg leuk en gezellig, maar het zullen  nooit je eigen kinderen zijn. Ze hebben een vader en een moeder die de hoofdrol in hun leven spelen en dan ook de dingen in hun leven bepalen. Tegelijk vind ik dat ook wel prettig, ik ben niet de “eindverantwoordelijke” en ik hoef niet altijd streng te zijn maar kan juist lekker gek met ze doen. En als ze lastig zijn zeg ik tegen m’n vriend ‘hier, regel jij het maar, het zijn jouw kinderen”. Als alle partijen respectvol met elkaar omgaan en het belang van de kinderen voorop zetten kan het heel harmonieus verlopen. Bij ons is dat alleen helaas niet het geval.

Beste van twee werelden

De drie kinderen van mijn vriend wonen om de week bij ons. Wij zijn heel rustig aan begonnen, dat vind ik belangrijk als er kinderen zijn. Wij kenden elkaar al via een wederzijdse vriend en hij was al een jaar gescheiden toen wij wat meer contact kregen. Nog een jaar later besloten we er voor te gaan. We waren eigenlijk altijd samen, ook met de kinderen. Mijn vriend doet het geweldig, hij spreekt bijna nooit iets af als wij de kinderen hebben, hij brengt ze altijd naar school, hij kookt fantastisch, knipt altijd hun nagels en vlecht zelfs hun haar. Maar het vergt wel veel aandacht drie kinderen en met mij doen ze nu meisjesdingen als taarten bakken, koekjes versieren en nageltjes lakken. Het ging heel natuurlijk. En zij gingen er als vanzelf vanuit dat ik ook mee ging naar turnwedstrijden, afzwemmen,  schoolvoorstellingen en vakantie. En weer een jaar later vroegen zijn dochters mij om bij hun te komen wonen, dat was wel zo gezellig, ik was er toch altijd al. En zo geschiedde. De ene week zijn we met de meiden, doen we alles voor en met hen en de andere week met z’n tweeën en kunnen we gaan en staan waar we willen. Het beste van twee werelden. Hun moeder woont om de hoek zodat de meiden ook in die week in hun oude vertrouwde buurtje zijn en zelf tussen beide ouders heen en weer kunnen lopen. De ideale omstandigheden, zou je denken.

Loyaliteitsconflict

Raar genoeg heeft de ex-vrouw van mijn vriend enorme moeite mij, een andere vrouw in het leven van haar kinderen. Zij nam destijds het initiatief voor de scheiding, dan verwacht je dat ze blij zou zijn dat haar kinderen in de week bij hun vader ook goed verzorgd worden en gelukkig zijn. Bovendien is zij zelf met een andere man verder gegaan, waar ze ook al langere tijd mee vreemd ging. Mijn vriend vond het in het begin ook niet leuk dat zijn kinderen al gelijk naar die andere man toe gingen, maar liet hen dat nimmer merken. Sterker nog, mijn vriend heeft de nieuwe man inmiddels geaccepteerd en we hebben ze een avond op de borrel gevraagd. Ik heb haar gebeld en meerdere malen op de thee gevraagd om te vertellen dat ze mij echt niet als concurrent hoeft te zien, dat ik totaal niet de intentie heb om de moederrol over te nemen. Maar ze doet alsof ze zelf slachtoffer is en blijft buien houden. Ze mogen niet te veel over mij praten, ze vraagt of ik ook “moederig” doe en als ik een keer iets voor ze heb gekocht is het “maar zij is toch niet jullie moeder?” De kinderen kregen op gegeven moment zelfs last van een loyaliteitsdingetje, ze wilden niet hun moeder kwetsen door aardig tegen mij te doen en weten zich waar zij bij is geen houding naar mij te geven. Door de spanning die dit alles veroorzaakt hebben we besloten alleen nog per mail of sms contact te hebben. Om de rust bij ons thuis te bewaren. Maar het is jammer. Een dergelijke situatie kan wat mij betreft juist super zijn. Ze zou me bij wijze van in haar week kunnen bellen dat ze krap in tijd zit en of ik even de meiden van school zou kunnen halen. Jammer dat sommige mensen in jaloezie en zelfmedelijden blijven hangen en zo de mooie dingen missen….

De nieuwste blogs en nieuwsartikelen als eerste in uw mailbox?

Reacties

 1. Berlin - woensdag 26 augustus 2015 15:33

  Ik ben ook de vriendin van een gescheiden vader ( 2 dochters : 10 en 13).
  Wij zijn nu al 5 jaren samen en tot kort geleden was het gewoon leuk.
  In het begin heb ik heel goed contact gehad met zijn ex. Zij vond het fijn dat haar ex (mijn vriend dus) mij had ontmoet en dat hij uiteindelijk over zijn verdriet heen was. Zij had het uitgemaakt en is verder gegaan met die man waar zij al 3 jaaren daarvoor mee vreemd ging.
  Tijdens haar relatie met mijn vriend was ze vaak weg voor haar hobbies of werk en weinig tijd gehad voor de meisjes.
  Mijn vriend ging 3,5 jaar bij mij wonen (totdat zij een woning kon vinden) en nam regelmatig de kinderen mee. Wij deden gewoon alles samen, super leuk en gezellig. De kinderen vonden het geweldig om dingen met z'n 4en te doen, dat hadden ze voorheen weinig gedaan omdat de moeder er bijna nooit was.
  Toen haar nieuwe relatie uit was mochten de meisjes mijn naam niet meer noemen als ze bij hun moeder waren en mochten zelfs de spullen die zij van mij kregen (zoals verjaardags, Kerst of Sinterklaas cadeautjes) niet meer gebruiken en/of leuk vinden.Alles wat zij ooit van mij kregen heeft zij weggegooid.
  Zij heeft nooit meer een vaste relatie gekregen, wel allerlei tijdelijke vrienden waar de kinderen mee nar toe gingen. Mijn vriend heeft dat gewoon geaccepteerd - niets erover gezegd, al heeft hij de bewuste mannen nooit ontmoet en best moeite mee heeft dat er steeds een nieuwe vriend in beeld is.
  Het lijkt erop dat zij heel jaloers is geworden na het beeindigen van haar nieuwe relatie, (waarvoor zij nota bene ging scheiden). Zij is jaloers op allerlei leuke dingen die wij met de kinderen doen en vind het nooit leuk dat de kinderen bij ons genieten en geeft steeds negatief commentaar op bijna alles. Zij confronteert de kinderen met allerlei vlowassene mensen zaken en chanteert de kinderen en stimuleert ze om zich te misdragen als ze bij ons of de ouders van mijn vriend zijn.
  Dat is in de laatste maanden zo erg geworden dat het steeds minder gezellig is.
  De kinderen zijn vaak emotioneel en brutaal geworden, zelfs op school. Ze scoren het matig voor omgang met leerkrachten en andere kinderen.
  Wij hebben geprobeerd om met haar te gaan praten en haar bewust te maken van de impact die haar acties op de kinderen heeft. Dit is echter niet gelukt, zij negeert alles terwijl de kinderen ons sms en apps hebben laten lezen met daarin zinnen als : "niet vergeten: zij is niet jullie moeder dus je hoeft tegen haar geen goedemorgen te zeggen, ook geen kus geven voor dat je gaat slapen, je hoeft niet naar haar te luisteren en ook niets leuks samen met haar te doen. je krijgt een nieuwe dvd van mama als je tegen papa zegt dat je het leuk vindt dat wij met z'n 4 een weekendje weg gaan als jij jarig bent".
  Wij vinden dit vreselijk voor de kinderen en hebben al contact opgenomen met jeugdzorg.

 2. Claris - zaterdag 03 december 2016 21:32

  Ik ben meer dan blij met het hebben van mijn familie weer terug na 5 jaar van gebroken huis. Ik heb gebladerde met mijn man al jaren met pijn, verdriet en schande, hoeft hij niet de zorg over onze kinderen en ik, liever dan hij buiten zijn eigen huis en dit echt brak ons ​​huis. Ik ging naar plaatsen op zoek naar hulp, maar het probleem nog steeds tot en met 2 dagen geleden i over getuigenissen van hoe Doctor Ororo heeft bijgedragen aan mensen kwamen dus ik contact met hem en hij verzekeren me dat hij mijn probleem op te lossen met zijn ban en ik zal zien resulteren binnen 12 tot 16 uur. Ik volgde zijn instructie, gebeden en vertrouwde hem en vandaag mijn huis is zo rustig als hoe ik wil dat het is. Doctor Ororo is echt en ik maakte een gelofte om de wereld te vertellen over hem en ik zal getuigen op het internet zo veel als ik kan hier is mijn nummer (+17726004686) tekst mij voor elke vraag. Is uw huis of huwelijk kapot? heb je vriend / vriendin je weggaat? Contact Doctor Ororo voor hulp via e-mail: (doctorororospelltemple@outlook.com) of website: (http://doctorazuaworldofpowerfulspell.webs.com) of via WhatsApp: (2348068784784)

 3. Caroline Webb - dinsdag 18 april 2017 04:04

  Ik heb iets met u delen !!! Er is een grote vreugde in mijn hart die ik wil delen met iedereen. Mijn naam is Caroline Webb uit Verenigde Staten. Ik had een misverstand met mijn lover vorig jaar waardoor we te breken en hij wilde nooit mijn stem weer te horen. Hij zag een mooie vrouw, die hij meer mooier vinden dan ik, maar naarmate de tijd verstreek Ik ontmoette god Baalam Hij is een groot spreukgebruiker. Ik contact met hem op via zijn e-mail en legde alles voor hem. Hij zei dat ik niet zou moeten zorgen, dat mijn geliefde terug zal komen om me op zijn knieën smeken om vergiffenis vóór 24 hours.My grootste nu vreugde is dat hij eigenlijk terug kwam naar me toe en viel op zijn knieën smeken om vergiffenis, en vandaag we zijn blij en hij genezen ook mijn zus borstkanker. Heeft u een probleem? zorgen niet meer, omdat godbaalam kan bieden duurzame spell oplossing voor eventuele problemen:
  Als u wilt dat uw ex terug.
  U wilt worden bevorderd in uw kantoor.
  Als u wilt worden genezen van Herpes, kanker en andere ziekten.
  Je rijk wilt worden.
  U wilt dat uw man / vrouw van jou voor altijd.
  Het herstellen van uw verloren voorwerpen terug.
  als je wilt scheiden of stoppen met uw echtscheiding.
  Zwangerschap spellen om zwanger te worden en een kind baren
  als je wilt om de verontrustende rechtszaak te winnen
  Neem contact op met Great godbaalam via e-mail: godbaalamtemple@gmail.com voor een duurzame oplossing voor al uw problemen

 4. dunk shot cheats - dinsdag 14 november 2017 15:10

  Observe dunking on a shorter rim. Dunk one-handed first.

 5. survivor royale - woensdag 22 november 2017 12:52

  As soon as the sport seems, set up it.

 6. mobile game cheats - zondag 03 december 2017 15:27

  Bleach's manga formally resulted in 2016.

 7. gift card codes - zaterdag 16 december 2017 10:26

  Yоu hаvе first tо ассеss thе URL, рlау.gооglе.соm.

 8. Jones Williams - dinsdag 19 december 2017 04:15

  Heb je gehoord van het wonderbaarlijke werk van Heer Kakabu????Deze man is vol wonderen en wonderen, Zijn wonder is wat mijn leven en dat van mijn vrouw ten goede heeft veranderd. Ik heb contact met hem gezocht voor hulp bij het winnen van een loterij en ook helpen genezen mijn vrouw die al 3 jaar last hebben van een nierprobleem. Heer Kakabu antwoordde en zei me dat hij me zou helpen en dat ik de loterij zou winnen en dat mijn vrouw binnen 12 tot 16 uur genezen zou worden, ik geloofde hem en vertelde me alles en tot mijn grote verrassing gebeurde alles zoals hij zei. Mijn vrouw werd 14 uur later genezen en ik won ook de loterij, ik kocht een huis en ik leef nu gelukkig met mijn vrouw en dochter..Ik ben opgewonden en zal blijven getuigen over Heer Kakabu totdat Christus komt, er is geen wonder Heer Kakabu kan dat niet doen,daarom heet hij Heer op aarde .Ben je ziek?? Wil je een loterij winnen zoals ik je nodig heb om een ​​kind te krijgen? Wil je je ex terug of wil je dat je partner meer van je houdt?? neem dan contact op met Lord Kakabu via e-mail: lordkakabumiraclework@hotmail.com

 9. Nora Vargas - woensdag 27 december 2017 09:37

  I feel so joyful today because of the help Doctor Zakuza has rendered to me for getting my Husband back. I've been married for 6 years and it has been so terrible because my husband was cheating on me and was seeking for a divorce. But when i came across Doctor Zakuza E-mail address on the internet posted by a lady, i decided to get in touch with him and i explained my situation to him and then seek his help but to my greatest surprise he told me that he will help me with my case for there is no problem without a solution. Here i am celebrating because my Husband is back home and am really enjoying my marriage and what a great celebration. I will keep on testifying on the internet because Doctor Zakuza is truly a helper who God has sent to help us all. Why not contact Doctor Zakuza now if you are facing any challenges in your relationship life. E-mail: Doctorzakuzaspelltemple@yahoo.com or call me for more info +1 (516) 277-6702 with kind regards, Nora from USA.

 10. mihaela - woensdag 27 december 2017 21:56

  mijn naam is mihaela ik ben in het Roemeens geboren en ik verloor mijn ouders toen ik 10 jaar oud was. Ik leed in mijn hele leven bij iemand, dus op een dag kreeg ik eindelijk een man die echt van me hield en uiteindelijk met me trouwde en we hebben twee kinderen na een tijdje vindt mijn man me niet zo leuk dat hij niet eens thuiskomt om zijn kinderen te zien ik ben ook zo veel in de handen van mijn man tot hij op een dag uiteindelijk thuis wegging naar een andere vrouw voor meer dan 2 jaar deed ik niet van hem gehoord, ik huilde de hele dag omdat ik hem echt miste. Op een dag dat ik online was, zag ik een getuigenis over deze DR OGOGO hoe een vrouw hielp om haar man binnen 48 uur terug te brengen, ik was echt verbaasd en ik heb contact opgenomen met dezelfde arts met de e-mail dat de vrouw gaf aan iedereen die een soortgelijke kwestie had om contact op te nemen met de grote man die me echt helpt om mijn tranen weg te vegen, hij vertelde me wat ik moest doen en ik zei dat ik me geen zorgen moest maken dat ik zou ontspannen man zal me bellen om me om vergeving te smeken in de volgende 48 uur, echt precies 48 uur rs ik kreeg een telefoontje van mijn man die me vertelde dat hij me zo erg mist dat ik hem zou vergeven voor alles wat er zou gebeuren en zijn thuiskomst nu was ik erg blij. Ik beloof hem dat ik deze geweldige getuigenis aan het geheel zal delen voor het geval iemand een soortgelijke zaak zou moeten contacteren met deze geweldige man omdat ik echt weet wat ik heb doorgemaakt zonder mijn man. Als je uitdagingen hebt, neem dan contact op met deze geweldige arts via zijn e-mail drogogodspellcaster @ gmail.com

 11. fatima - donderdag 28 december 2017 15:01

  DANKZIJ GROOT DR. Zonnig VOOR HET OPLOSSEN VAN MIJN PROBLEMEN ZIJN E-MAIL IS (drsunnydsolution1@gmail.com
  mijn naam is Miss Fatima, ik was 5 jaar getrouwd met mijn man en we leefden gelukkig samen voor deze jaren en niet voordat hij naar Australië reisde voor een zakenreis waar hij dit meisje ontmoette en sindsdien hij mij en de kinderen en liefde haat haar alleen. dus toen mijn man terugkwam van de reis, zei hij dat hij me en mijn kinderen niet meer wilde zien, dus dreef hij ons het huis uit en ging hij nu naar Australië om die andere vrouw te zien. dus ik en mijn kinderen waren nu zo gefrustreerd en ik verbleef gewoon bij mijn moeder en ik was niet goed aan het behandelen omdat mijn moeder met een andere man trouwde na mijn vaders dood, dus de man met wie ze trouwde, behandelde haar niet goed, en mijn kinderen waren zo in de war en ik was op zoek naar een manier om mijn man terug naar huis te krijgen, omdat ik hem zo graag liefheb en koester. Op een dag toen ik op mijn computer aan het surfen was, zag ik een getuigenis over deze spell caster DR Sunny, getuigenissen gedeeld op het internet door een dame en het maakt zoveel indruk op me dat ik er ook aan denk om het eens te proberen. In het begin was ik bang, maar toen ik bedacht wat ik en mijn kinderen doormaken, nam ik contact met hem op en hij zei dat ik kalm moest blijven gedurende slechts 24 uur dat mijn man bij mij terug zou komen en tot mijn grote verrassing ontving ik een telefoontje van mijn man op de tweede dag na het vragen van de kinderen en ik belde DR Sunny en hij zei dat je problemen mijn kind zijn opgelost. dus dit is hoe ik mijn familie terugkrijg na een lange stress van rem up door een kwaadaardige dame dus met al deze hulp van DR Sunny, ik wil dat jullie allemaal op dit forum meegaan om een ​​enorme dank te zeggen aan DR Sunny en ik zal ook advies voor iemand in dergelijke of soortgelijke problemen of andere problemen moet ook contact met hem opnemen, zijn e-mail is) (drsunnydsolution1@gmail.com) hij is de oplossing voor al uw problemen en problemen in het leven. nogmaals zijn e-mailadres is (drsunnydsolution1@gmail.com)

  HIJ IS GESPECIALISEERD IN DE VOLGENDE SPELL.

  (1) Als u uw ex terug wilt.

  (2) als je altijd slechte dromen hebt.

  (3) Als u gepromoot wilt worden in uw kantoor.

  (4) Als u wilt dat vrouwen / mannen achter u aan rennen.

  (5) Als u een kind wilt.

  (6) Als je rijk wilt zijn.

  (7) Als u uw echtgenoot / echtgenote voor altijd wilt binden.

  (8) Als u financiële hulp nodig heeft.

  (9) Hoe u werd opgelicht en u wilt uw verloren geld terugkrijgen.

  (10) als u uw scheiding wilt stoppen.

  (11) als u van uw man wilt scheiden.

  (12) als u wilt dat uw wensen worden toegekend.

  (13) Zwangerschapsspelletje om zwanger te worden

  (14) Garandeer dat je de verontrustende rechtszaken en echtscheidingen wint, ongeacht hoe het staat

  (15) Zorg dat uw huwelijk of relatie niet kapot gaat.

  (16) als u een ziekte hebt zoals (H I V), (KANKER) of een ziekte.

  (17) als je gebeden nodig hebt voor verlossing voor je kind of jezelf.

  zorg er opnieuw voor dat je contact met hem opneemt als je een probleem hebt hij zal je helpen. zijn e-mailadres is (drsunnydsolution1@gmail.com) onmiddellijk contact met hem op ... of bel of whatsapp hem nummer +2348077620669

 12. lola - vrijdag 29 december 2017 21:44

  my husband of 9 years left me just because i could not give him A child, i did all i could to make sure i give him a child, i even went to an extent of forcing him to have sex with me every night but could not work. not until one evening when i was browsing through the internet, i saw a comment on how a woman in same problem like mine was made home by A man called lord amadi . i read about him and decided to contact him for help, i did as he ask me to do but i was still wondering how can someone just bring back my love he don't even know but i keep doing as he ask me to do. i was very surprise one morning my husband came and started begging me to come back to his life. at first i pretend to be angry then i accepted him back. lord amadi also cast a spell for me to make me have children and as i speak right now i am a mother with 3kids. if there is any one out there who needs his help you can contact him through his personal EMAIL: lordamadi@outlook.com. phone: +2349066148726. i wish you good luck

 13. Dr. Kavaki - dinsdag 02 januari 2018 04:19

  Goede dag
  Ik ben Susan Thomas, ik wil dr Kavaki bedanken voor de hulp die hij mij heeft gegeven door de liefde van mijn leven terug te brengen naar mij. Mijn man die me verliet voor een andere vrouw is eindelijk terug op zijn knieën gekomen en smeekte me om te vergeven en hem terug te nemen nadat hij me in de steek liet toen ik op zoek was naar een oplossing op het internet over hoe ik hem kon terughalen, dus ik zag de getuigenis van een meisje die zei dat Dr. Kavaki haar hielp om haar geliefde terug te brengen met zijn magische betovering, dus besloot ik om hem te contacteren voor hulp en vandaag ben ik erg blij om de wereld te vertellen dat ik vandaag een gelukkige vrouw ben, want omdat ik nu spreek, is mijn man terug voorgoed thuis en we leven gelukkig allemaal gebeurde met de hulp van de magische betovering van Dr. Kavaki. Heb je hulp nodig om je man, vrouw, vriend / vriendin of familielid terug te krijgen, of heb je hulp nodig, neem dan contact op met Dr. Kavaki via e-mail voor hulp: kavakispelltemple@outlook.com

 14. fredrick - zaterdag 06 januari 2018 07:49

  Sunt aici pentru a-mi împărtăși experiența vieții cum am revenit soția mea care ma lăsat pentru alt bărbat. Am fost căsătorit timp de 16 ani, nu aveam niciun copil. soția mea nu a rămas însărcinată, am fost supuși unor râsete de la prietenii și vecinii mei, din cauza că soția mea ma lăsat pentru alt bărbat pentru că nu mai putea suporta rușinea. am fost foarte confuz si frustrat Am simtit ca ma ucid pe mine pentru ca imi place sotia mea atat de mult, eu nu pot sta fara ea o zi am decis sa merg online pentru a cauta ajutor cum sa ma intorc sotia mea pierdut a fost acolo am venit mărturia unui om din Australia care a avut o polemă asemănătoare cu a mea și a mărturisit cum dr. OKORO îl ajută să-i aducă înapoi
  soție în 48 de ore și pleacă fericit împreună cu trei copii. am fost într-adevăr să se miște pentru a da o încercare, așa că am contact dr.OKORO prin e-mailul omul a dat că, dacă cineva are aceeași problemă ar trebui să contactați dr.OKORO. i-am spus despre problema mea în ultimii 16 ani și mi-a spus să nu-mi fac griji că sunt în locul potrivit în care toate problemele sunt rezolvate. care mă va ajuta cu puterea zeilor și strămoșilor săi că soția mea se va întoarce la mine în următoarele două zile și mi-a dat următoarele nouă luni de timp pe care soția mea o va naște. așa că mi-a spus ce trebuie să fac, ceea ce am făcut fără a pierde timpul, într-adevăr în următoarele două zile, dar soția ma sunat și a început să cerșească că nu știe cu adevărat ce a venit peste ea. Era o surpriză când soția mi-a spus că ea a fost insarcinata nu am fost cu adevarat fericit pentru ca m-am gandit ca a venit cu sarcina dupa 9 luni a dat nastere la gemeni GABRIEL si GABRIELA si am plecat pentru testul ADN copiii sunt a mea atunci am fost foarte fericit. vă rugăm să aveți orice problemă vă va sfatuiți să contactați dr.OKORO este real prin e-mail lui (drokorodspellcaster@gmail.com)

 15. Markfire - zaterdag 20 januari 2018 05:06

  Alsjeblieft, mijn beste vriend, het spijt me dat je dit bericht als volgt leest, ik zie het gewoon als een manier om te helpen wie de hulp nodig heeft die ik heb. Zorg ervoor dat je dit mijn getuigenis leest. Uiteindelijk is het een levensverhaal omdat het een getuigenis is dat ik aan iedereen zal vertellen om te horen. Ik ben 3 jaar getrouwd en in het 4e jaar van mijn huwelijk heeft een andere vrouw mijn geliefde bij me weggehaald en mijn man heeft mij en de kinderen verlaten en we hebben 2 jaar geleden geleden tot ik een post ontmoette waar een man hogepriester Dr Chamberc heette heb iemand geholpen en ik besloot om hem een ​​poging te doen mij te helpen mijn geliefde mee naar huis te nemen en geloof me dat ik gewoon mijn foto en mijn gegevens naar hem en die van mijn man stuurde en na 2 dagen zoals hij me heeft verteld, zag ik een auto reed het huis in en zie, het was mijn man en hij is naar mij en de kinderen gekomen en daarom ben ik blij om jullie allemaal op elkaar te laten lijken om deze man te ontmoeten, want ik kan met mijn leven zweren dat de man een man is zeer sterke spreukgieter en zijn betovering werken heel goed zonder enige bijwerking y als je meer wilt weten over priester Dr Chamberc Heb je nu echt last van je relatie? wil je interventie van hogepriester Dr Chamberc in je relatie om je te helpen je relatie te herstellen? neem dan vandaag nog contact met hem op via zijn e-mail: chamberc564@yahoo.com

 16. MARIA - woensdag 24 januari 2018 17:04

  Bună, eu sunt MARIA După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, el
  sa despartit de mine, am facut tot posibilul sa-l aduc inapoi, dar totul a fost
  în zadar, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, eu
  la implorat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat
  problemă pentru prietenul meu și ea a sugerat că mai degrabă ar trebui să contactez o vrajă
  care mi-ar ajuta să arunc o vrajă să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul
  care nu credea niciodată în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, am trimis prin poștă
  vrăjitoare, și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi
  bine înainte de trei zile, ca fostul meu să se întoarcă la mine în trei zile, el
  a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, a fost în jurul orei 16:00. Mele
  ex, mi-a spus, am fost atât de surprins, am răspuns la telefon și tot ce a spus a fost
  că a fost atât de rău pentru tot ce sa întâmplat că vrea să fac asta
  întoarce-te la el, că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și m-am dus la el
  așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am
  a promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș face-o
  să fie de ajutor pentru o astfel de persoană prin trimiterea lui sau ei la singurul real și
  un vrăjitor puternic care ma ajutat cu propria mea problemă, îl puteți contacta
  prin e-mailul său: prophetosula94@gmail.com...

 17. Rayna Ham - dinsdag 30 januari 2018 12:53

  Mijn naam is Rayna Schinken die vorig jaar september terugkeerde naar september. Oder Dr. Na het lezen van Zulu Lord en zijn perfecte geest, had ik hulp nodig met Durch om mijn man te redden. Ik had de wanhopige behoefte aan bovennatuurlijke hulp, de fysieke inspanning om mijn man te redden heeft altijd gefaald. Mijn man verliet de liefde en hij zorgde voor mij en mijn kinderen 7 jaar na het gelukkige huis. Ik heb zoveel schade aangericht, ben met huiselijk geweld geconfronteerd, ben een professionele leugenaar geweest en ben vooral begonnen drugs en alcohol te gebruiken. Toen hij wilde scheiden, kon hij niet langer tegen foltering. Ik verloor mijn man niet met een vreemde geest, ik wist voordat hij trouwde dat hij een liefhebbend man was, maar ik wist niet wat het was.

  Magie gemaakt door dr. De Zulu's Zulu was zo groot dat de houding en lust voor de zloty van de eeuwige man 24 dagen na het einde van de groei veranderde. Dr. Zulu Lord Spiritual House Hause, um Waarom ik Jegorjewitsch kan suggereren Realiteit en werk Dr. Zulu Herr doet niemand magie, Ein Spell gaat voor altijd mee. Ik observeer het gedrag van mijn man von October, het is nog steeds hetzelfde, hij heeft me nooit verlaten om lief te hebben, liefde groeit elke dag, ik blijf omgaan met de zegeningen die volgen op de aanval van de Zoeloes Heer. Umze scherzen, niet alleen de ergste vijand, maar nadat ik het heb gebruikt, kan ik enthousiasme aanbevelen, ik kan je helpen
  1) Promoot, doe wat je doet.
  2) Verdien geld of win een loterij.
  3) om zakelijk succes te behalen.
  4) geestelijk probleem.
  5) wint het initiatief.
  6) Vind je levensmaatje.
  7) Doe een goed betaalde baan.
  8) Controleer je huwelijk.
  9) genade en krijg de charme van mensen.
  10) om het verloren geld te redden.
  (11) Auf geneest u tegen alle ziekten. HIV / AIDS kan niet worden behandeld en behandeld als RAK
  (12) zwangerschapsproblemen oplossen en u beschermen met uw kinderen. Stuur een e-mailbericht naar dr.zulugreattemple@gmail.com of WhatsApp van +234975609697

 18. kelvin smith - zondag 04 februari 2018 23:13

  Dag iedereen,

  Ben je financieel geperst? Heeft u een privé- of zakelijke lening nodig voor verschillende doeleinden? Zoekt u leningen om grote projecten uit te voeren? Zoekt u geld voor persoonlijk gebruik? Zo ja, zoek dan niet meer. We bieden alle soorten financiële leningen aan voor zakelijke / woningkredieten, schoolkredieten, investeringsleningen, transportleningen, projectfinanciering en kredietlijnen tegen een rentevoet van 2% per jaar. Neem contact met ons op: kelvinsmithfunds@yahoo.com voor volledige leenprocedure indien geïnteresseerd.

 19. magnus - maandag 05 februari 2018 14:52

  Hallo, ik ben heel blij om mijn geluk op deze site te delen
  Ik heb gisteren een lege pinautomaat ontvangen en het betaalt me 2500 dollar (tweeduizendvijfhonderd dollar) op een plek
  Ik heb het vandaag opnieuw uitgeprobeerd en hun 2500 $ is uitbetaald. Deze kaart geeft me 2500 dollar per dag gedurende 6 maanden.
  Als je dringend geld nodig hebt, kun je deze kaart ook krijgen, neem gewoon contact op
  divinecardhacker@gmail.com of whatsapp-bericht sturen naar +14243655441
  Bedankt

 20. ProphetOjo - dinsdag 06 februari 2018 19:31

  Mijn naam is ProphetOjo, ik ben een professionele spell caster, gespecialiseerd op alle gebieden van liefde, geld, macht, succes, ziekte, geluk en hekserij. Ik kan je helpen bij het oplossen van problemen of wensen. Ik heb meer dan 40 jaar ervaring in de Spellcasting / Spirituele Heling. In de loop van de jaren heb ik voor gewerkt
  duizenden klanten in meer dan 25 landen over de hele wereld, wat een bewijs is van het succes dat ik elke dag bereik. Heb je liefdesproblemen / problemen die je moet oplossen? Ik heb een verscheidenheid aan spreuken die je leven voor altijd zullen veranderen. Ben je een geliefde verloren? Ben je verliefd op iemand die dat wel doet
  lijkt het niet om jou te geven? Belooft iemand je iets en weigert hij je te geven na het verzamelen van je geld? email me nu en ik zal al mijn krachten gebruiken om je dromen waar te maken. Heb je het moeilijk om rond te komen? Ondergaat u een financiële crisis en kunt u niet al uw rekeningen betalen? Ik zal je helpen door een van mijn veelgevraagde geldspellen te casten. Ik kan je helpen je inkomen te vergroten, je baan op te zetten, je te helpen succes te behalen op veel gebieden, je geluk te verbeteren en nog veel meer ... Leef je in constante angst? Heb je een beschermende spreuk nodig? e-mail me nu en ik zal u een zeer krachtige bescherming geven die u en uw geliefden tegen kwaad zal beschermen. Wacht niet tot het te laat is. Ik kan u helpen met eventuele problemen waarmee u te maken kunt krijgen. Neem nu contact met mij op voor onmiddellijke resultaten.
    Uw betere manier om een ​​oplossing te krijgen. prophetojo1253@gmail.com.
    Je kunt dit bericht ook doorsturen naar je vrienden zodat ze een oplossing kunnen krijgen, en DeGreatGod zal je zegenen terwijl je dat doet om anderen te helpen.

 21. Betty Rio - zaterdag 10 februari 2018 22:17

  Mijn man maakte het uit omdat ik niet in staat was om zwanger te worden en mijn eigen kind voor hem had. Hij vertelde me dat hij nog steeds van me houdt, maar hij kan niet gewoon doorgaan zonder een kind, ik ging naar het ziekenhuis voor controle en de dokter vertelde me dat er niets mis met me is, maar ik vroeg me steeds af waarom ik niet zwanger kon worden voor mijn man. Terwijl ik door het internet aan het surfen was, kwam ik getuigenissen tegen van mensen die Lord Bubuza heeft geholpen, dus ik heb hem haastig via e-mail benaderd en hij antwoordde dat hij me zou helpen en ik zal weer lachen, ik deed alles wat hij me vertelde en tot mijn grote verbazing mijn man kwam terug naar me smeekte me op zijn knieën om hem te vergeven wat ik deed en we hadden seks, een maand later ging ik naar het ziekenhuis en de dokter vertelde me dat ik zwanger was en slechts 4 dagen geleden kreeg ik de geboorte van triplet die me maakte beloof mezelf dat ik de wereld zal laten weten over Heer Bubuza. Heb je een probleem? Haast je nu en neem contact op met Lord Bubuza via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com of via de website: http://Lordbubuza.website2.me of via WhatsApp: +1 518 558 5109

 22. jesica - maandag 12 februari 2018 19:22

  Dit is mijn getuigenis van het geweldige werk dat dr. Kumar voor mij heeft gedaan. Mijn man heeft mij en de kinderen in de steek gelaten en is bij een andere vrouw gebleven die hij net heeft ontmoet. En de vrouw heeft hem gespeld zodat hij nooit iets met mij en mijn kinderen te maken zal hebben om die reden, ikzelf en de kinderen hebben geleden en het was een helse strijd, maar ik besluit om alle middelen te gebruiken om zeker dat mijn familie samenkomt zoals het gebruikt, toen ging ik daar online. Ik zag zoveel goede getuigenissen over deze spreukgieter, Dr Kumar van (spellcasttemple@gmail.com), dus ik moest contact met hem opnemen en mijn probleem uitleggen aan hij en in precies 24 uur als hij heeft beloofd, kwam mijn man thuis en zijn gedrag was terug naar de man met wie ik getrouwd was. Ik kan de spell caster niet genoeg bedanken voor wat hij voor me heeft gedaan, ik ben zo dankbaar en ik zal nooit stoppen om zijn naam op internet te publiceren voor het goede werk dat hij voor me heeft gedaan. Je kunt dr Kumar contacteren op zijn e-mail: SPELLCASTTEMPLE@GMAIL.COM of je kunt hem bellen en whatsapp op +2347051705853. Je kunt contact met hem opnemen voor elk soort liefdesprobleem en ik weet dat hij er is om je te helpen.

 23. prophetmomoh - dinsdag 13 februari 2018 04:11

  My name is Prophetmomoh, I am a professional spell caster, specialized in all areas of love, money, power, success, illness, happiness and witchcraft. I can help you solve problems or wishes. I have more than 40 years of experience in Spellcasting / Spiritual Healing. I have worked for it over the years
  thousands of customers in more than 25 countries around the world, which is proof of the success I achieve every day. Do you have love problems / problems that you have to solve? I have a variety of spells that will change your life forever. Have you lost a loved one? Are you in love with someone who does
  does not it seem to give you? Does someone promise you something and does he refuse to give you after collecting your money? email me now and I will use all my powers to make your dreams come true. Do you have a hard time around? Are you undergoing a financial crisis and are you unable to pay all your bills? I will help you by casting one of my much-needed money games. I can help you increase your income, set up your job, help you achieve success in many areas, improve your happiness and much more ... Do you live in constant fear? Do you need a protective spell? e-mail me now and I will give you a very powerful protection that will protect you and your loved ones from harm. Do not wait until it is too late. I can help you with any problems you may face. Contact me now for immediate results.
  Your better way to get a solution. prophetmomoh4@outlook.com.
  You can also forward this message to your friends so they can get a solution, and DeGreatGod will bless you while you do that to help others.

Laat een reactie achter
 • Wordt niet openbaar gemaakt