Intake ouderschapsplan Compaiz

Het ouderschapsplan van Compaiz begint met de intake. Deze is gratis en hierin maakt u alvast de eerste afspraken. Ook kunt u zien hoe het maken van een ouderschapsplan via Compaiz werkt. In dit artikel wordt uitgelegd wat er behandeld wordt in de intake.

Eerst even registreren

Voordat u start met de intake maakt u een account aan. Dit is nodig omdat de intake gemaild moet worden naar de andere ouder. Registreren is simpel en snel en we vragen alleen om de gegevens die we echt nodig hebben. Naam, E-mailadres en u kiest een wachtwoord. Vervolgens bevestigt u per e-mail. Vanaf dan kunt u inloggen en beginnen.

Start intake Ouderschapsplan

De totstandkoming van een ouderschapsplan is een gezamenlijk proces. Om die reden is ook de aanschaf van ons ouderschapsplan een gezamenlijke aangelegenheid, waarvoor beide ouders in onderling overleg kiezen. In de intake worden alvast een aantal afspraken gemaakt tussen beide ouders.

Vragen intake:

  1. De gegevens van beide ouders moeten worden ingevuld.
  2. U geeft akkoord om het ouderschapsplan via Compaiz in te vullen.
  3. Een vraag over een reactietermijn. Hierdoor heeft u dezelfde verwachtingen met betrekking tot reageren.
  4. Een vraag over het betrekken van de kinderen bij het ouderschapsplan. Geen betrokkenheid, wanneer de kinderen erg jong zijn. Informeren en/of betrekken wanneer ze wat ouder zijn.
  5. Vraag over het betalen van het ouderschapsplan en of de kosten achteraf verdeeld worden.
  6. Vraag: “Ik zal het ouderschapsplan invullen in het belang van onze kinderen en in het belang van onze ouderlijke plicht.” Deze vraag is verplicht vanuit de Nederlandse overheid.
  7. Bevestiging algemene voorwaarden.
  8. Tot slot, wie begint met het invullen van het ouderschapsplan.

Intake ingevuld

Wanneer u de intake heeft ingevuld kunt u uw collega-ouder een uitnodiging sturen. De collega-ouder krijgt uw antwoorden te zien en kan hierop reageren. Vervolgens kan het ouderschapsplan gekocht worden.