Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
Compaiz update
 
Vrijdag 11 september is het de Dag van de Scheiding. Natuurlijk steunt Compaiz dit initiatief, vrijdag 50% korting op alle online hulp bij scheiding! (code: <a class="internal" href="/$61" iwebapp:isintern="true">Dagvandescheiding</a>)
Uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) blijkt dat &eacute;&eacute;n op de drie getrouwde stellen op den duur scheidt. Voor vFAS was dit de aanleiding om een speciale dag in het leven te roepen waarop landelijk aandacht wordt gevraagd voor het belang van deskundige begeleiding bij scheidingen: de &lsquo;Dag van de Scheiding&rsquo;. Het uiteindelijke doel is het verbeteren van het proces rondom echtscheidingen, zodat (ex-)partners zorgvuldig en respectvol uit elkaar gaan vanuit het belang voor hun kinderen.
 
 
 
 
 
 
Facebookpagina
<a href="http://www.facebook.com/compaiz">Facebookpagina </a>van Compaiz al gezien? Volg de laatste updates en reageer op blogs. Deze week maak je kans om de <a class="internal" href="/$97" iwebapp:isintern="true">online training </a>te winnen wanneer je reageert op het Facebookbericht.
 
 
 
Contact met je ex-partner
27 augustus 2015
Hoe ga je met elkaar om na de scheiding? De een lukt het beter dan de ander. Er zijn natuurlijk altijd twee mensen bij betrokken die daar invloed op hebben.... Lees verder ›
 
 
 
Logo compaiz
 
 
Op de dag van de scheiding (vrijdag 11 september) biedt Compaiz 50% korting op alle online hulp bij scheiding! Kortingscode: <a href="/$61" iwebapp:isintern="true">Dagvandescheiding </a>
 
 
Compaiz | info@compaiz.nl | www.compaiz.nl.
Wilt u de Compaiz update niet langer ontvangen? Klik dan hier