Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
Compaiz update
 
Weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief! Deze maand; onder andere blog van een alleenstaande vader, subsidie voor Elker en de blogs zijn vanaf nu verdeeld. Ook kunt u uw feedback achter laten op onze website, graag horen wij uw suggesties voor verbeteringen.
Kennisplatform Kind en Echtscheiding Noord Nederland
Compaiz is een initiatief van Elker. De afdeling Hulp Bij Scheiding van Elker heeft in samenwerking met Jeugdhulp Friesland en gemeenten, subsidie gekregen van ZonMw&nbsp; (De Nederlandse organisatie voor gezondheidsonderzoek en zorginnovatie) voor het opzetten van een <a href="https://www.elker.nl/nieuwsoverzicht/elker-ontvangt-subsidie-van-zonmw">kennisplatform Kind en Echtscheiding Noord Nederland</a>. Het doel van dit ontwikkelproject is kennis delen, effectieve preventie, ketenzorg en behandeling bundelen voor en door de samenwerkende partners en daardoor de problematiek voor kinderen, die geconfronteerd worden met (v)echtscheidingssituaties, tot een minimum te beperken.
 
 
 
 
 
 
Blogs per onderwerp
Op onze website kunt u elke week een nieuwe blog lezen. Inmiddels staan er al veel mooie blogs op. Sinds korte tijd zijn de blog verdeeld op onderwerp. Handig als u <a href="https://www.compaiz.nl/blogs/tag/Ervaringsverhalen">ervaringsverhalen </a>wilt lezen of juist op zoek bent naar <a href="https://www.compaiz.nl/blogs/tag/Tips%20en%20adviezen">tips en adviezen</a>. &nbsp;
 
 
 
De alleenstaande vader
04 juni 2015
Deze week een blog van een alleenstaande vader. Waarschijnlijk ook erg herkenbaar voor alleenstaande moeders. "Over het algemeen genomen, gaan bij een... Lees verder ›
 
 
 
Logo compaiz
 
Reageren op een blog?
 
Dit kan op onze <a href="http://www.facebook.com/compaiz">Facebook pagina </a>of onderaan elk blog. Elke week krijgen we weer reacties van ouders dat het zo fijn is om ervaringen van andere ouders lezen. Herkenning kan erg fijn zijn wanneer je in een moeilijke periode zit.
 
 
Compaiz | info@compaiz.nl | www.compaiz.nl.
Wilt u de Compaiz update niet langer ontvangen? Klik dan hier