Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
Compaiz update
 
Jaarlijks maken ruim 70.000 thuiswonende kinderen de scheiding van hun ouders mee. Bij Compaiz zien we hoe moeilijk het is om dan de scheiding zo goed mogelijk te laten verlopen. In deze nieuwsbrief het laatste nieuws van Compaiz.
5 feiten over de nieuwe wet hervorming kindregelingen
De nieuwe Wet Hervorming Kindregelingen (WHK) heeft nogal wat teweeg gebracht in kinderalimentatieland. Veel ouders zien door de bomen het bos niet meer. De nieuwe regels moeten het stelsel vereenvoudigen, maar het tegenovergestelde is aan de hand. Wat moet je over de nieuwe wetgeving weten? <a href="/$2000" iwebapp:isintern="true">Lees de 5 feiten over de nieuwe wet hervorming kindregelingen. </a>
 
 
 
Onderzoek over het ouderschapsplan
Het ouderschapsplan, waarin scheidende ouders sinds 2009 verplicht afspraken moeten maken over de zorg voor hun kinderen, heeft geen nut, volgens jurist Marit Tomassen in een onderzoek waarop zij maandag promoveert. Ouders belanden nog even vaak in juridische conflicten als voorheen. Dit komt voornamelijk omdat de ouderschapsplannen te vaag zijn. Ook wordt geadviseerd ouders een training te laten volgen. Bij Compaiz kunt u een concreet en helder <a href="/$65" iwebapp:isintern="true">ouderschapsplan </a>invullen, uit ervaringen blijkt dat het ouderschapsplan van Compaiz juist zorgt voor minder conflicten tussen ouders. Daarnaast adviseert de jurist om ouders verplicht een training te laten volgen na de scheiding. De <a href="/$97" iwebapp:isintern="true">online training</a> van Compaiz geeft ouders veel informatie over de gevolgen van de scheiding voor de kinderen en zou hier erg geschikt voor zijn.
 
 
 
 
 
 
Na de scheiding verder gaan
13 mei 2015
Deze week een blog van Vera. Vera is moeder van een tweeling van 11. Toen haar kinderen 4 jaar waren is ze gescheiden. In deze blog vertelt ze over hoe het... Lees verder ›
 
 
 
Mijn scheiding
21 mei 2015
Elke scheiding verloopt anders, zo ook de scheiding van Dianne. In deze blog vertelt ze haar verhaal. Lees verder ›
 
 
 
Logo compaiz
 
Zelf een blog schrijven?
 
Elke scheiding verloopt anders maar toch kunnen mensen herkenning halen uit andere ervaringen. Wilt u&nbsp;als gescheiden ouder of als professional (anoniem) een blog schrijven? Mail dan naar: <a href="mailto:info@compaiz.nl">info@compaiz.nl</a> U ontvangt het E-book Goed Scheiden dan gratis.
 
 
Compaiz | info@compaiz.nl | www.compaiz.nl.
Wilt u de Compaiz update niet langer ontvangen? Klik dan hier