Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
Compaiz update
 
De Week van Kinderen Veilig is een initiatief van de Taskforce kindermishandeling en seksueel misbruik. De Week is een maatschappelijk appèl om elke vorm van kindermishandeling te voorkomen of te stoppen met hulp en inzet van iedereen.
 
 
 
Activiteiten Compaiz
Er wordt een <a href="/$1185" iwebapp:isintern="true">nieuwe test </a>gelanceerd, speciaal voor gescheiden ouders die willen weten hoe het met hun kinderen gaat.
 
 
 
25% <a class="internal" href="/$1089" iwebapp:isintern="true">korting </a>op het E-book, online ouderschapsplan en de online training.
 
 
 
Er is een film gemaakt met maatschappelijk app&eacute;l om familie en vrienden van gescheiden ouders bewust te laten zijn van hun rol tijdens de scheiding.
 
 
 
Bekijk het filmpje van Compaiz - Vechtscheiding
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=PDoygXiIkPk&amp;list=UUdqhD_AL0fSidl9-6Tn1acQ"><img src="https://www.compaiz.nl/uploads/fckconnector/6a02fd45-2870-4274-a5d8-1cd2fa4e85d4" style="height:327px; width:552px" /></a>
 
 
 
Er is een lespakket ontwikkeld voor groep 7/8. Deze gastles wordt op 3 scholen gegeven; in Uithuizen, Winsum en Haren (Gn). In de week van de kinderen veilig, kunnen alle basisscholen het lespakket <a href="https://www.compaiz.nl/week-kinderen-veilig/gastles-echt-scheiden">gratis opvragen</a> vanaf deze website.
 
 
 
De <a href="/$10" iwebapp:isintern="true">chat </a>is extra geopend voor vragen. Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 11-13 en van 19-21 en vrijdag&nbsp; van 11-13.
 
 
 
Logo compaiz
 
 
De kortingscode: Weekvankinderenveilig. 25% korting op het e-book, ouderschapsplan en de online training! Deze actie is geldig tot en met 22 november, en niet gekoppeld aan deze e-mail. U kunt andere mensen ook helpen met deze code.
 
 
Compaiz | info@compaiz.nl | www.compaiz.nl.
Wilt u de Compaiz update niet langer ontvangen? Klik dan hier