Ouderschapsplan

Ouderschapsplan online invullen?

* Gratis intake;
* Gemakkelijk aan te passen;
* Invullen vanuit uw eigen vertrouwde omgeving
* Alle wettelijk verplichte onderwerpen worden behandeld

Compaiz is overtuigd van de kwaliteit van ons interactief ouderschapsplan. Bekijk hier het ouderschapsplan voorbeeld. Mocht u toch niet tevreden zijn, stuur dan binnen 7 dagen een mail naar: info@compaiz.nl . U krijgt dan uw geld terug.

Werkt perfect. Je kunt voorstellen doen, elkaar corrigeren. Daarna kan het plan naar de rechter.

Jacob (40)

Alle afspraken over de kinderen in 1 plan

Ook na een (echt)scheiding blijven ouders met elkaar verbonden. Zeker wanneer hun kinderen nog minderjarig zijn, zullen zij gezamenlijk invulling moeten geven aan het ouderschap. Denk daarbij aan zorg- en opvoedingstaken, de verdeling van kosten en het delen van informatie over de kinderen.

Om een indruk te krijgen van het ouderschapsplan kunt u gratis (en vrijblijvend) de intake invullen. Aan het einde van de intake kunt u uw ex-partner uitnodigen (via e-mail) om ook de intake in te vullen. Of bekijk het ouderschapsplan voorbeeld.

Geen ruzie aan tafel

Voor veel ouders is het vanzelfsprekend om hierover onderlinge afspraken te maken, maar de uitwerking daarvan blijkt best lastig te zijn: Waar moeten zij aan denken, wat zijn eventuele wettelijke eisen en hoe kunnen onderlinge afspraken worden vastgelegd? Daarbij komt dat het gezamenlijk invullen van het ouderschap na een scheiding emoties met zich mee brengt. Zeker wanneer een relatie net verbroken is of wanneer ouders heel verschillende visies en wensen hebben.

Doordat we elkaar niet hoefden te zien konden we betere afspraken maken, emoties liepen niet te hoog op.

Stephanie (37)

Voordelen ouderschapsplan van Compaiz

  • Uniek is dat ouders  in een interactieve setting afspraken kunnen maken over gezamenlijk ouderschap;
  • Stapsgewijs, aan de hand van praktische vragen, waar nodig;voorzien van een juridische toelichting;
  • Per onderwerp ontstaat overeenstemming zodra beide ouders het eens zijn. Tot die tijd kunnen ouders elkaar over en weer voorstellen doen in de interactieve omgeving;
  • Het eindresultaat is een overzichtelijk ouderschapsplan, dat voldoet aan juridische eisen voor het aanvragen van een echtscheiding bij de rechtbank;
  • Via een unieke inlogcode is het mogelijk op elk gewenst moment aanpassingen voor te stellen aan de andere ouder. Zo groeit de invulling van het ouderschapsplan mee met de kinderen en met de persoonlijke situatie van de ouders in de jaren na de scheiding. Tot één jaar na aankoop kunnen ouders dit gratis wijzigen, daarna kunnen ouders dit verlengen p tegen een vergoeding van €10,00 per jaar;
  • Uiteraard zorgt Compaiz ervoor dat de privacy van ouders en kinderen blijvend gewaarborgd is;
  • Mochten ouders er samen op bepaalde aspecten niet uitkomen, dan kunnen ouders contact opnemen via de chat of e-mail van Compaiz.