E-book

E-book Goed Scheiden

Voor ouders die de scheiding zo goed mogelijk willen door komen

* Gids tijdens de scheiding;
* Lees hoe je kinderen buiten de strijd kunt houden;
* Informatie en tips voor ouders in scheiding.

Compaiz is overtuigd van de kwaliteit van ons E-book. Mocht u toch niet tevreden zijn, kunt u dit binnen 7 dagen na aankoop aan ons kenbaar maken door een mail te sturen info@compaiz.nl . U krijgt dan uw geld terug.

U blijft ouders, ook na de scheiding

Dit e-book geeft informatie en tips aan ouders in de periode voor, tijdens en na een scheiding. In het eerste hoofdstuk leest u hoe u tot een weloverwogen keuze kunt komen om wel of niet te scheiden. Het tweede hoofdstuk beschrijft hoe u de belangen van uw kinderen zoveel mogelijk in het oog kunt houden tijdens het proces van scheiden. In hoofdstuk drie komen onderwerpen aan de orde die belangrijk blijven als u eenmaal gescheiden bent. U blijft namelijk als ex-partners altijd verbonden met elkaar door uw kinderen. Wanneer u het e-book gekocht heeft, ontvangt u een PDF-versie, die ook op een e-reader te lezen is

Er komt nu zoveel op mij af. Graag wil ik de scheiding zo snel mogelijk afhandelen. Dankzij dit boek weet ik wat belangrijk is voor de kinderen.

Bas (36)

In dit e-book vind je alles. Hoef niet te zoeken in andere boeken en dat is wel zo fijn in deze emotionele tijd.

Nadine (40)

Over de schrijfster

Annemarieke van de Haar is systeemtherapeut en Family mediator. Ze werkt bij Elker Jeugd en Opvoedhulp Groningen als Ouderschap Na Scheiding bemiddelaar. Annemarieke heeft meer dan 20 jaar ervaring in het werken met gezinnen in en na een scheiding. Al haar ervaring en kennis heeft ze gebruikt bij het schrijven van dit e-book "Goed Scheiden".