Ouderschapsplan voorbeeld

We krijgen veel vragen van ouders over het Online Ouderschapsplan van Compaiz. Ze zijn benieuwd hoe een ouderschapsplan eruit ziet. Hieronder een aantal illustraties van het Compaiz ouderschapsplan. Een voordeel van Compaiz is dat je het ouderschapsplan helemaal kunt aanpassen aan je eigen wensen. Het ouderschapsplan is zo helemaal op maat gemaakt en aangepast aan uw specifieke wensen. Over de intake kunt u hier meer lezen.

Ouderschapsplan; alle thema's komen aan bod

Zoals u kunt zien doorloopt u alle hoofdstukken van het ouderschapsplan. Een aantal hoofdstukken is verplicht (o.a. gezag, consulteren en informeren). Wanneer u beide overeenstemming hebt gegeven, komt er een groen vinkje naast het hoofdstuk te staan. Zo is direct duidelijk wat is al is afgerond en wat nog behandeld worden moet. Er zijn ook “niet verplichte” onderdelen opgenomen in de bijlagen. Bijvoorbeeld wanneer u het ouderschapsplan zult evalueren en hoe u de vakanties verdeeld. Daarnaast ook bijvoorbeeld afspraken over zakgeld en huisdieren. Gemakkelijk en overzichtelijk wordt u door alle hoofdstukken geleid.

Voorbeeld vraag ouderschapsplan

Hiernaast leest u een vraag uit het ouderschapsplan. Vaak zijn er al een paar antwoordmogelijkheden weergegeven maar het is ook altijd mogelijk om uw eigen antwoord te formuleren (Anders…). U kunt altijd uw antwoord veranderen. Voor elk kind kunt u specifieke afspraken maken. Bijvoorbeeld over de hoogte van het zakgeld.

Snel wijzigingen doorvoeren in het ouderschapsplan

Van gedachten veranderd? Het kan voorkomen dat u uw eerdere antwoord wilt wijzigen. Ook dit is mogelijk via het Ouderschapsplan van Compaiz. Snel kunt u uw antwoord wijzigen. Uw ex-partner ziet in één oogopslag wat er gewijzigd is. Ook kan het handig zijn om uw antwoord toe te lichten. Dit kan gemakkelijk via de “Note” knop. Groen wanneer er een nieuwe tekst is en grijs wanneer deze gelezen is. Geen last meer van losse post-its of onleesbaar handschrift.

Ook snel uw ouderschapsplan opstellen?

Gebruik maken van het ouderschapsplan van Compaiz? Voor € 19,95 kunt u snel en compleet een ouderschapsplan samenstellen. Begin met de intake