"Mag ik ook wat zeggen"? De stem van het kind in complexe scheiding

In de Week tegen Kindermishandeling - van 16 t/m 21 november - doet de Taskforce kindermishandeling en seksueel misbruik een beroep op iedereen om in actie te komen bij een vermoeden van kindermishandeling. Eén persoon die in actie komt, is al genoeg om het leven van een mishandeld kind voorgoed te veranderen.

Op 19 november organiseert Compaiz samen met de Haan advocaten&Notarissen en Elker de bijeenkomst ‘…mag ik ook wat zeggen?’ De stem van het kind in complexe scheiding

Groninger Forum Hereplein 73 9711 GD Groningen

Donderdag 19 november 2015 Tijd: 19.30-22.00 uur,  deelname is gratis.

Voor ouders, betrokkenen en professionals

Als je gaat scheiden wil je dit als ouder zo goed mogelijk laten verlopen,  zodat de kinderen er zomin mogelijk door van slag raken. Dit heb je zelf niet volledig in de hand en soms loopt de strijd hoog op. Pijn en verdriet, boosheid en frustraties kunnen hier een rol in spelen waardoor het moeilijk is om te zorgen dat er weer rust en overleg komt. Wat kun je doen voor kinderen in deze situatie, zodat zij zich gehoord en begrepen voelen? En hoe kunnen deze kinderen geholpen worden?

Op 19 november a.s. nodigen we u graag uit en buigen we ons over dit vraagstuk. Samen met een kindcoach, een gezinsbemiddelaar, een advocaat en een kinderrechter verdiepen we ons in de hulp die er voor kinderen in (vecht)scheidingssituaties is en horen we hoe deze verschillende professionals tegen de problematiek aankijken. Daarna gaan we aan de hand van stellingen van gedachte wisselen over hoe de beschikbare hulp goed zo mogelijk kan worden ingezet. Uw ideeën en inbreng op deze avond, zijn welkom!

Aanmelden graag  via ons@elker.nl

Aanmelden activiteit Week tegen Kindermishandeling